Hvad er forskellen på padel og pickleball?

Hvad er forskellen på padel og pickleball?

Pickleball og Padel er to populære sportsgrene, der har mange ligheder, men også nogle forskelle. Begge sportsgrene er spillet på en mindre bane end traditionelle tennisbaner og kræver en speciel bold og ketsjer.

Padel vs. Pickleball

Padel er en sport, der minder om squash og tennis og spilles på en mindre bane end traditionelle tennisbaner. Padel spilles med en ketsjer, der er lavet af glasfiber og kulfiber og en bold, der er mindre og tungere end en tennisbold. Pickleball spilles også på en mindre bane end traditionelle tennisbaner, men med en mindre ketsjer og en bold, der er mindre og lettere end en tennisbold.

Forskelle mellem Padel og Pickleball

Bane størrelse

Padel spilles normalt på en bane, der er 10 meter bred og 20 meter lang, mens Pickleball spilles på en bane, der er 6,1 meter bred og 13,4 meter lang.

Bold størrelse og vægt

Bolden, der bruges i padel, er mindre og tungere end bolden, der bruges i Pickleball. Padel bolden er normalt lavet af gummi og har en mindre sweetspot end Pickleball bolden, der er lavet af plastik med små huller i overfladen.

Ketsjer størrelse og materiale

Ketsjeren, der bruges i padel, er normalt lavet af glasfiber og kulfiber og er større og tungere end ketsjeren, der bruges i Pickleball. Pickleball ketsjeren er normalt lavet af et let materiale, såsom polymer eller komposit.

Spillets tempo

Pickleball er normalt et hurtigere spil end padel på grund af den mindre bane og lettere bold. Padel er normalt et langsommere spil på grund af den større bane og tungere bold.