Hvad er pickleball?

Hvad er pickleball?

Hvad er pickleball helt præcist?

Pickleball er en sport, der spilles med en let plastikbold og et fladt bat, der minder om et stort bordtennisbat. Pickleball spilles på en bane med et net i midten. Det er en kombination af tennis, bordtennis og badminton. Pickleball kan spilles som single eller double, og spillerne skal slå bolden over nettet og forsøge at få bolden til at lande i modstanderens banehalvdel. Pickleball er en populær sport i USA og er ved at vinde popularitet i andre dele af verden.

Pickleball blev opfundet i 1965 som en børnehaveleg i USA på Bainbridge Island i staten Washington. Siden da er sporten blevet mere og mere populær, og i 2022 blev pickleball udnævnt til den officielle sport i Washington. Pickleball er en sjov og udfordrende sport, der kan spilles af mennesker i alle aldre og niveauer. Det er en god måde at få motion på og samtidig have det sjovt med venner og familie. Der er også mulighed for at deltage i turneringer og konkurrencer på forskellige niveauer, hvis man ønsker at tage sporten til det næste niveau.

Hvorfor hedder det pickleball?

Navnet “pickleball” stammer fra sportens grundlæggere, Joel Pritchard, Bill Bell og Barney McCallum, som opfandt sporten i 1965. Ifølge en af grundlæggerne, Joel Pritchard, blev navnet “pickleball” valgt, fordi deres familiehund, en sort labrador ved navn Pickles, ofte løb væk med boldene, når de spillede. Derfor blev sporten kaldt “pickleball” efter hunden Pickles. Pickleball er en sport, der kan spilles både indendørs og udendørs, og det kræver minimalt udstyr. Det er en sjov og udfordrende sport, der kan spilles af alle, og som giver mulighed for at få motion og have det sjovt med venner og familie.