Pickleball sæt

Find et fuldt pickleball sæt, så du hurtigt kan komme i gang med at spille Pickleball!

Få en god start på pickleball med et fuldt sæt

Et Pickleball sæt til hjemmet er en fantastisk måde at bringe denne sjove og populære sport ind i dit eget hjem. Sættet inkluderer alt, hvad du har brug for for at oprette en Pickleball-bane i din egen have eller på din terrasse, herunder net, bolde og bat.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1200
Komplet Pickleball Sæt
Komplet Pickleball Sæt Spil det sjoveste og mest spændende spil lige i din egen baghave!Play Pickleball'skomplette Pickleball sæt tildig,indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med at spille Pickleball. Vores Pickleball sæt indeholder: 4
Pris fra 1.299

Bliv klar med et pickleball sæt

Et pickleball sæt er en pakke med alt det udstyr, du har brug for at spille pickleball. Et typisk sæt indeholder en eller flere ketchere (også kaldet bat), bolde og et net. Der findes også sæt, der inkluderer tasker, beskyttelsesudstyr og andet tilbehør.

Pickleball sæt med net, bat og bolde

Hvis du vil spille pickleball på en bane, skal du have et net. Et pickleball sæt med net, bat og bolde er det perfekte valg, hvis du vil spille på en officiel bane. Disse sæt indeholder normalt alt det udstyr, du har brug for, inklusive et net, to eller fire ketchere og et antal bolde.Når du vælger et pickleball sæt med net, er det vigtigt at vælge et net af høj kvalitet, der er let at sætte op og tage ned. Ketcherne og boldene i disse sæt er normalt af samme kvalitet som i sæt med bat og bolde.

Pickleball sæt